Compani 56 går med i Blue Science Park

Vi är glada att kunna meddela att vi gått med i gemenskapen på Blue Science Park. Vi hoppas detta kan ge oss ett utökat nätverk och fortsatt kompetensutveckling för oss själva.

 

Om Blue Science Park

Blue Science Park är en ledande innovationsmiljö inom fokusområdena Telecom/IT, eHälsa och Marin teknik genom samarbete mellan näringslivet, Blekinge Tekniska Högskola, Karlskrona kommun och Landstinget Blekinge. Vi är nu över 60 medlemmar. Vår kompetens är unik genom att vi har hela ekosystemet här från forskning och utbildning till producerande företag och avancerade användare.

Blue Science Park är ett samarbete mellan Karlskrona kommun, Blekinge Tekniska Högskola, Landstinget Blekinge och näringslivet. Vi har lång erfarenhet av att driva företagskluster här då TelecomCity har funnits sedan 1993 inom Telecom/IT. Vi tar nu dessa erfarenheter med oss till våra nya fokusområden. Vår kompetens är unik genom att vi har hela ekosystemet här från forskning och utbildning på BTH till producerande företag och avancerade användare.