Sponsorintervju med vår Diamantsponsor Compani 56

Hur ser samarbetet med HIF Karlskrona ut?

– Vi har sedan ett par år tillbaka arbetet tätt med HIF Karlskrona och deras kommunikation, det är en spännande och utmanande aktör att samarbeta tillsammans med. Vi glada att kunna berätta att vi fördjupar samarbetet ytterligare detta året och tar oss an en helt ny fantastisk arena som banar väg förbåde sportsliga framgångar och högkvalitativ exponering.

Ni är med i vårt affärsnätverk, vad ser ni för några fördelar med det?

– Det är en plats där det är högt i tak, där man skapar relationer och det blir en naturlig mötesplats för att att skapa nya affärer. De flesta av oss är väldigt intresserade av sporten också, så det är förstås ett stort plus att få insikter i klubben som annars inte är möjlig.

Slutligen, vem är och vad gör Compani 56?

– Vi är en reklam- & kommunikationsbyrå med ett agilt arbetssätt, stort engagemang och höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet, hittar vi lösningar på utmaningar samt kreativa idéer med fokus på kundens behov och önskemål. Det är med ett nära kundsamarbete, främjandet av det kollektiva tänkandet och anpassning till förändring som vi ser till att leverera effektiv kommunikation och design som slår igenom och berör. Grundstenen i vårt arbete präglas av ett helhetstänk i allt från idé till färdig leverans och låter oss utnyttja alla de medel, idéer och aspekter som leder till resultatdrivande kommunikation och marknadsföring.

En sommarbild från det glada gänget på Compani 56.
/ Kenneth Andersson, Försäljningschef HIF Karlskrona