Vi har fyllt 5 år

Förra veckan fyllde vi hela fem år och det firades rejält!

Dessa fem år har gått otroligt fort och mycket har hunnit hända sen vi ritade upp de första skisserna. För oss är det viktigt att vi hela tiden utvecklas för att kunna erbjuda våra kunder det som efterfrågas.

 

Vi startade veckan med att berätta vår stora nyhet om förstärkningen, vi har tagit in ytterligare en person i teamet och är numera sju kreativa själar!

 

Compani 56 startade 2013. Då var vi två. Augusti 2016 blev vi tre. Idag är vi ett härligt gäng på sju personer. Förutom att vi är ett litet sammansvetsat team med olika spetskompetenser och bakgrunder så ställde vi oss själva frågan – hur är det egentligen att jobba hos oss?

 

Fem år och fem anledningar till att älska grafisk design! Vi frågade även våra grafiska formgivare varför de älskar grafisk design.

 

Vi fortsatte vårt femårsfirande under veckan och berätta fem saker om oss själva, då vi ville att alla skulle få lära känna oss lite bättre.

Fem saker om Bao.

 

Fem saker om Rickard.

 

Fem saker om Robin.

 

Fem saker om Emelie.

 

Fem saker om John.

 

Fem saker om Christopher.

 

Fem saker om Malin.

 

Vi avslutade veckans femårsfirande med en liten sammanfattning av vad vi har gjort det senaste året och visade upp en showreel som vi har jobbat på. Nu ser vi fram emot fler nya, spännande projekt som väntar!