Aquarius

Grafisk identitet till Aquarius Hotell & Spa

För en tid sen tog vi fram en ny identitet och logotyp till Aquarius Hotell & Spa. De önskade ett visuellt utryck som skulle kännas lyxigt och harmoniskt.

Syftet med den grafiska identiteten var att ge Aquarius ett nytt visuellt uttryck för deras kommunikation som känns lyxigt, harmoniskt och professionellt. Hela identiteten är uppbygd kring deras unika symbol. Symbolen kan användas som ett klassiskt sigill och det moderna uttrycket ska föra tankarna till bubblor, lyx och spa. Till den nya identiteten tog vi även fram ett mönster som har skapats utifrån bubblorna i den ursprungliga symbolen. Färgerna vi tog fram till Aquarius grafiska identitet återspeglar kopplingen till Göteborg och närheten till havet. Genom naturliga blå toner och en sandfärgad accentfärg förmedlar det en känsla av lugn och harmoni, vilket kopplar samman hotell och spa.

Visa hela profilprogrammet 

 

Om Aquarius Hotell & Spa

Aquarius Hotell & Spa är ett charmigt hotell och spa i Göteborg. Hos dem finner du ett personligt boende med fokus på service, bekvämligheter och avkoppling. Deras charmiga hotell från ett tidigt 1900-tal erbjuder 19 (snart 40) personligt inredda hotellrum där många har egen terrass mot skogen eller mot gården.